Przepis i sposób przygotowania na: Pod jajeczną kołderką, czyli pizza z wędliną i serem
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mąka pszenna | 500 g |
mleko | 250 ml |
drożdże świeże | 50 g |
cukier | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
oliwa | 3-4 łyżki |
keczup łagodny | 3-4 łyżki |
wędlina | 250 g |
ser żółty | 200 g |
jaja | 4 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | 1/2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 3/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: