Plastry cukini z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    1 szt
  • ser topiony

    1 opakowanie
  • jajko

    1 szt
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • Kucharek przyprawa do potraw

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukinię kroimy w grubsze plastry. Następnie obtaczamy w jajku z dodatkiem szczypty kucharka oraz w bułce tartej i kładziemy na rozgrzany olej. Smażymy z obydwu stron na złoty kolor. Pod koniec kładziemy na wierzch plasterek topionego serka i dusimy aż ser się rozpuści.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat