Przepis i sposób przygotowania na: Placki z młodych ziemniaków
Ziemniaki obieramy, ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Dodajemy posiekane cebule oraz koperek, jajka i mąkę. Doprawiamy solą i pieprzem.
Smażymy na rumiano.
młode ziemniaki | 500 gramów |
cebule | 2 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
koperek świeży | 1 pęczek |
mąka | 1 łyżka |
Ziemniaki obieramy, ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Dodajemy posiekane cebule oraz koperek, jajka i mąkę. Doprawiamy solą i pieprzem.
Smażymy na rumiano.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: