placki nalesnikowe z wedzonym łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    6 szt
  • mąka

    200 g
  • mleko

    0,5 l
  • wędzony łosoś

    100 g
  • koperek

    1 łyzka
  • tuszcz do smazenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia pokroic w kostke.Wymieszac jajka,make i mleko.Odstawic na 30 minut.Smazyc 4 placki Gdy spód bedzie zrumieniony,kłasc na wierzchu łososia z koperkiiem,odwracac na druga strone i dosmazyc

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat