Przepis i sposób przygotowania na: Placki cukiniowo pieczarkowe.
Kroki postępowania
2. Pieczarki myjemy i obieramy.
4. Cebulę myjemy, obieramy i drobno kroimy, czosnek ścieramy na małej tarce.
SMACZNEGO :)
cukinia | 750 g |
pieczarki | 250 g |
czosnek | 2 ząbki |
mąka | 1,5 szklanki |
jaja | 4-5 sztuki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cebula | 1,5 sztuki |
natka pietruszki | 2 łyżeczki |
koperek | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: