Przepis i sposób przygotowania na: Pizzerinki z wędliną i cebulką
Kroki postępowania
Cebulę kroimy w piórka i dusimy na patelni z odrobiną oliwy z oliwek. Doprawiamy solą i pieprzem.
Pizzerinki pieczemy przez 10 minut w 220*C.
mąka pszenna | 3 szklanki |
drożdże | 30 g |
woda letnia | 1 szklanka |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
olej | 4 łyżki |
cebula biała | 4 szt |
oliwa | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
keczup | |
przyprawy | pomidor, oregano, chilii |
wędlina | 10 plastrów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: