Przepis i sposób przygotowania na: Pizza
Wszystkie składniki nadzienia zmieszać ze sobą. Podpieczony spód pizzy smarujemy ketchupem, następnie nakładamy nadzienie i wszystko podpiekamy jeszcze kilka minut.
mąka pszenna | 100 g |
drożdże świeże | 5 g |
olej | 2 łyżki |
mleko | 40-45 ml |
sól | szczypta |
cukier | szczypta |
oregano |
szynka wędzona | 80g |
pierś z kurczaka | 150g |
czosnek marynowany | 5-6 ząbków |
oliwki czarne | 11 sztuk |
pesto | 2-3 łyżeczki |
oregano | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
estragon |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: