Przepis i sposób przygotowania na: pizza
Kroki postępowania
Paprykę oczyszczamy, wydrazamy kroimy w kostkę, osączzamy fasolę, kukurydzę, groszek. Mięso podsmazamy na oleju wraz z cebulą. Dodajemy bazylię, doprawiamy do smaku.
fasola | 1 puszka |
kukurydza | 1 puszka |
groszek konserwowy | 1 puszka |
mięso mielone | 1 kg |
bazylia świeża | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
cebula | 2 sztuki |
papryka | 2 sztuki |
koncentrat pomidotowy | do ciasta |
ciasto na pizzę | |
ser żółty | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: