Pistacjowy farsz

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • natka pietruszki

  • orzechy pistacjowe

    200 g
  • oliwki czarne

    150 g
  • sok z limetki

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    200 g
  • sól, pieprz

  • feta

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ilość danych składników jest proponowana, można ją zmieniać wedle upodobań.
1) Pistacje, oliwki, pietruszkę i ser feta drobno kroimy i łączymy ze sobą.
2) Dodajemy oliwę, sok i przyprawy do smaku.
3) Dokładnie mieszamy składniki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat