Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pistacjowy camembert

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser camembert 1 szt
jajko 1 szt
tymianek
pistacje 100 g
masło klarowane

Przepis i sposób przygotowania na: Pistacjowy camembert

Pistacje obieramy i drobno siekamy. Camembert obtaczamy w jajku roztrzepanym z tymiankiem a następnie w posiekanych pistacjach. Ser smażymy na łyżce rozgrzanego masła klarowanego z obu stron. Serwujemy gorące.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smaczna_B 18.04.2014 14:18
moje klimaty , uwielbiam taki ser
migotka28 16.04.2014 23:21
pyszne połączenie
Grazyna0211 16.04.2014 20:16
pyszna przekąska
kasienka23 16.04.2014 20:03
szybkie i smaczne danie!
IwonaDD 16.04.2014 16:51
uwielbiam pistacje więc pewnie by mi smakował:)
Izabela77 16.04.2014 13:52
aż ma się ochotę zjeść;)
adelajda 16.04.2014 11:22
bardzo smaczny serek :)
Wiktoria29 16.04.2014 09:31
musi być przepyszny, z orzechami jeszcze nie jadłam , z chęcią wypróbuję
Ola1984 16.04.2014 09:15
U mnie najczęściej camembert panierowany jest w otrębach, ale taka orzechowa "panierka" bardzo kusi :)
IZABELA29 16.04.2014 09:15
warto taki zrobić
Magula 16.04.2014 08:10
Mniam mniam pyszności
berys18 16.04.2014 07:13
apetyczna przekąska
Christopher 16.04.2014 01:05
Ciekawa odmiana, bo zazwyczaj robię z orzechami włoskimi.
IlonaAlbertos 16.04.2014 00:39
Wygląda apetycznie. prosty sposób na smaczną przekąskę.
Joannasz3190 15.04.2014 22:09
Ciekawy pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak