Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
czarne oliwki bez pestek
1 słoik -
marchew
2 szt -
pietruszka zielona
-
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
-
majonez
-
serek śmietankowy
1 op -
ser plaśniowy
1 op
Przepis i sposób przygotowania Pingwinki koreczki
Kroki postępowania

Marchew obrać, umyć i ugotować na półtwardo.
Zimne marchewki pokroić w plasterki grubsze, w każdym z nich wyciąć 3 trójkąty obok siebie, będą to łapki



Kawałeczek natki i ziarenko pieprzu włożyć w okolice serka, będzie to krawat.
Ułozyc na talerzu
Komentarze (15)
Załaduj więcej komentarzy (5)