Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny sos pieczarkowo-pomidorowy
Kroki postępowania
Kroimy, doprawiamy. Mieszamy. Dodajemy koncentrat i mieszamy.
W garnku podsmażamy pokrojoną cebulkę i przeciśnięty czosnek.
pomidory | 300 g |
pieczarki | 250 g |
koncentrat pomidorowy | 70 g |
jogurt naturalny | 80 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
do podania: ziemniaki | |
cebula biała | 1/2 szt |
czosnek | 2 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: