Składniki:
papryka czerwona | 3 kg |
cukier | 1/2 kg |
czosnek | 3 główki |
sól | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
ocet 10 % | 300 ml |
pomidory | 30 dag |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
olej do smażenia | 250 ml |
papryczka chili | 20 dag |
papryka czerwona | 3 kg |
cukier | 1/2 kg |
czosnek | 3 główki |
sól | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
ocet 10 % | 300 ml |
pomidory | 30 dag |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
olej do smażenia | 250 ml |
papryczka chili | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: