Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś że szpinakiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Lista składników

pierś z kurczaka 1 duża
szpinak świeży lub mrożony 150 gram
sól i pieprz do smaku
masło klarowane do smażenia

dodatki

batat 4-5 sztuk
buraczki konserwowe 1/2 słoiczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś że szpinakiem

Pierś dzielimy na połówki. Przyprawiamy sola i pieprzem do smaku. Nacinamy i robimy kieszonkę, dajemy do środka szpinak, podsmażmy chwile na maśle klarowanym i potem do piekarnika na 10 min 200 st.
Bataty obieramy, kroimy w słupki, przyprawiamy do smaku ulubionymi ziołami. Pieczemy w piekarniku

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anka1988 25.11.2016 16:33
moje smaki
RenataZ-et 25.11.2016 10:57
super danie
Anna169Hosz 25.11.2016 09:11
Pyszny obiadek.
Edith85 25.11.2016 07:38
Uwielbiam to połączenie
jagoda5913 25.11.2016 00:35
pyszny obiad
Iwusia 24.11.2016 23:33
ale pyszne, soczyste mięsko
Łukasz15 24.11.2016 22:26
Pyszne danie
martynkacytrynka 24.11.2016 22:21
Pyszności!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak