Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z mięsem i kapustą
Kroki postępowania
Cebulę drobno posiekać, zeszklić na rozgrzanym smalcu.
mąka pszenna | 35 dag |
olej | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
śmietana | 2 łyżki |
woda ciepła | 150 ml |
sól | szczypta |
cebula | 1 szt |
smalec | 2 łyżki |
mięso gotowane | 25-30 dag |
kapusta biała | 30 dag |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
cebula | |
smalec |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: