Składniki:
mąka pszenna | 35 dag. |
mąka pszenna | do podsypania |
jajko | 1 szt. |
kapusta kiszona | 80 dag. |
grzyby suszone | 15 dag. |
cebula | 1 szt. |
olej | do smażenia |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 1 łyżeczka |
woda | 170 (przegotowana) |
mąka pszenna | 35 dag. |
mąka pszenna | do podsypania |
jajko | 1 szt. |
kapusta kiszona | 80 dag. |
grzyby suszone | 15 dag. |
cebula | 1 szt. |
olej | do smażenia |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 1 łyżeczka |
woda | 170 (przegotowana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: