Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z grzybami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby leśne 1 kg
cebula 5 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
masło do smażenia 100 gram
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z grzybami

Kroki postępowania

1
Grzyby myjemy kilka krotnie kroimy w kosteczkę i gotujemy w osolonej wodzie około 30minut. Cebule kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle i odrobinie oleju.
Krok 1 - Pierogi z grzybami  foto
2
Gdy grzyby nam się już ugotowały i ostygły dodajemy cebulkę i bułkę tartą wszystkie składniki razem mieszamy i doprawiamy do smaku.
Krok 2 - Pierogi z grzybami  foto
3
Tak przygotowanym farszem nadziewamy nasze pierogi.
Krok 3 - Pierogi z grzybami  foto
4
Smacznego!!!
Krok 4 - Pierogi z grzybami  foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 27.09.2014 22:39
U mnie będą jutro podobne :)
halinah 26.09.2014 14:16
zapowiadają się apetycznie
gosia561 26.09.2014 14:07
wersja jesienna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak