Przepis i sposób przygotowania na: Piernik na skrobi ziemniaczanej
Kroki postępowania
Wyjąć blaszkę na kratkę i pozostawić do ostygnięcia.
Zimne ciasto można polać stopioną czekoladą.
skrobia ziemniaczana | 1,5 szkl. |
migdały zmielone | 3/4 szkl. |
orzechy | zmielone 3/4 szkl. |
jajko | 3 duże |
cukier puder | |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | domowa 1-2 łyżki |
melasa | 6-8 łyżek |
olej kokosowy | 2-3 łyżki |
mąka ryżowa | 3 łyżki |
kakao | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: