Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piernik bakaliowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

białko 5 sztuk
żółtko jajek 3 sztuk
miód 20 g
mąka 120 g
orzechy 2 g
cynamon Prymat 2 g
migdały 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: piernik bakaliowy

ubijam pianę z białek, dodaję żółtka i miód. dodaję mąkę, orzechy, cynamon i migdały. Dobrze mieszam, wlewam ciasto do formy i piekę 40 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 25.08.2012 21:18
po prostu pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak