Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczony pstrąg z bakaliami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sprawiony pstrąg
sok cytrynowy 2 łyżeczki
koperek 3 gałązki
migdały obrane ze skórki
rodzynki

Przepis i sposób przygotowania na: pieczony pstrąg z bakaliami

pstrąga myje pod bieżącą wodą i suszę , a z obu stron kropię sokiem z cytryny. rodzynki sparzam wrzątkiem i odcedzam. Migdały siekam. Do środka pstrąga wkładam koperek, migdały i rodzynki.Zawijam pstrąga w folię aluminiową i wstawiam do piekarnika nagrzanego do 220 stopni i piekę 2o minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 30.08.2012 09:52
mniam
sznycel 23.08.2012 19:14
można danie zrobic na grillu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak