Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone brzoskwinie z kremem malinowym i jagodami
Kroki postępowania
Żelatynę zalać zimną wodą, a kiedy napęcznieje rozpuścić. Wlać do musu malinowego.
brzoskwinie | ok 7 szt |
masło | 1 łyżka |
cukier brązowy | 1 łyżka |
jagody | 1 garść |
płatki czekoadowe |
maliny świeże | 200 g |
sok z cytryny | 1 łyżka |
żółtko jajek | 2 szt |
cukier | 3 łyżki |
serek mascarpone | 250 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
woda | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: