Składniki:
filet z indyka | 80 dag. |
olej | 2 łyżki |
bulion drobiowy | 250 ml |
sok z pomarańczy | 1 szt. |
bub | 2 kg |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 2 łyżka |
bazylia | 2 gałązki |
zagęstnik do sosów | 4 łyżki |
filet z indyka | 80 dag. |
olej | 2 łyżki |
bulion drobiowy | 250 ml |
sok z pomarańczy | 1 szt. |
bub | 2 kg |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 2 łyżka |
bazylia | 2 gałązki |
zagęstnik do sosów | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: