Składniki:
cielęcina | 20 dkg |
szynka | 40 dkg |
czerstwe kajzerki | 2 sztuki |
mleko | 1 szklanka |
jajko | 2 sztuki |
cebule | 3 sztuki |
masło | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
wędzony boczek | 10 (parzony) |
cielęcina | 20 dkg |
szynka | 40 dkg |
czerstwe kajzerki | 2 sztuki |
mleko | 1 szklanka |
jajko | 2 sztuki |
cebule | 3 sztuki |
masło | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
wędzony boczek | 10 (parzony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: