Składniki:
cielęcina bez kości | 50 dag |
grzyby leśne | 15 dag |
przecier pomidorowy | 1/2 szkl |
ser żółty pikantny | 10 dag |
ząbek czosnku | 1 szt |
natka pietruszki | 2 łyżki |
oliwa | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
przyprawa do cielęciny |
cielęcina bez kości | 50 dag |
grzyby leśne | 15 dag |
przecier pomidorowy | 1/2 szkl |
ser żółty pikantny | 10 dag |
ząbek czosnku | 1 szt |
natka pietruszki | 2 łyżki |
oliwa | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
przyprawa do cielęciny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: