Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarkowa z wczorajszego rosołu

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rosół 1-2 litry
pieczarki 50 dkg
masło 1 łyżka
śmietana słodka 1 szklanka
natka pietruszki do posypania

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarkowa z wczorajszego rosołu

Pieczarki pokroić w plastry i przesmażyć na maśle, dodać do rosołu. Zagotować i dodać śmietanę= zagotować ponownie. Posypać natką pietruszki. Podawać z ryżem lub makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 14.01.2014 14:20
super zupa
Magda60 31.10.2013 08:37
bardzo dobra
Aannkaa82 17.02.2013 11:26
Ja też robie pieczarkową na rosole w poprzedniego dnia :)
[email protected] 26.01.2013 17:13
w poniedziałek ją robie
Anna169Hosz 31.12.2012 10:31
Szybka, prosta i smaczna zupa.
Magda24 17.12.2012 23:14
dobra
Bernadeta1 12.10.2012 00:37
smaczna
Monika58 08.10.2012 12:42
fajna :)
Monika58 08.10.2012 12:42
fajna :)
Mysiunia 04.10.2012 21:21
apetyczna :)
Monika58 03.10.2012 20:37
szybki przepis na poniedziałkowy obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak