Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowa rolada

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
cebula
ciasto francuskie
pieprz
żółtko jajek

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowa rolada

Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy. Później dorzucamy obrane i pokrojone pieczarki. Doprawiamy i podduszamy. Rozkładamy ciasto francuskie, nakładamy nasz farsz i zawijamy. Następnie roladę smarujemy rozmąconym żółtkiem i pieczemy ok. 30 minut. Smacznego ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 15.04.2016 16:50
fajna rolada
Kejti 11.03.2014 23:47
Fajna rolada :-)
gosia56 03.01.2014 14:56
super rolada
agnieszka214 31.12.2013 14:55
proste i smaczne do barszczyku
aniagdz 31.12.2013 11:54
oj lubie takie dania:)
Monia 31.12.2013 10:33
Chętnie się poczęstuję :)
Patriszja
Patriszja 31.12.2013 08:46
polecam przepis :)
nogawkuchni 31.12.2013 08:41
Zdecydowanie coś dla mnie,na pewno by mi zasmakowało,pyszne zestawienie produktów,ciekawa propozycja.
sanielcia 30.12.2013 23:27
smakowicie wygląda
Jadwiga/Jaga85 30.12.2013 22:45
Fajny pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak