Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z grilla

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 20 szt
sól
marynata
olej ok 1/3 szkl
majeranek 1 łyżka
czosnek 1-2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z grilla

Pieczarki obrać, przyciąć troszkę nóżki i oprószyć solą. Czosnek przecisnąć przez praskę i połączyć z olejem i majerankiem.Dodać do pieczarek i dobrze wymieszać. Odstawić na ok 30 min albo na dłużej.
Pieczarki nadziewać na patyczki do szaszłyków, układać na tacce albo na ruszcie.
Grillować obracając szaszłyki pieczarkowe kilka razy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzynka455 22.06.2017 17:47
dziękuję baaardzooo:)
wwwiolka 22.06.2017 10:58
Bardzo fajny przepis.
2milutka 22.06.2017 10:33
Apetycznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak