Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki z czosnkiem i bazylią

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki
czosnek
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
cebula
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki z czosnkiem i bazylią

cebulę szklimy na maśle,dodajemy pokrojone w kostkę ogonki z pieczarek dodajemy przeciśnięty czosnek.Na koniec dodajemy bułkę tartą,natkę pietruszki i bazylię.
przestudzoną masę napełniamy pieczarkami układamy w naczyniu żaroodpornym pieczemy 20min w temp.150stopni.Podajemy na gorąco

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

leonkot 22.01.2012 12:39
i jeszcze do tego serek...mmmmmmmmmmmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak