pieczarki z czosnkiem i bazylią

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

  • czosnek

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    2 łyżki
  • cebula

  • natka pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebulę szklimy na maśle,dodajemy pokrojone w kostkę ogonki z pieczarek dodajemy przeciśnięty czosnek.Na koniec dodajemy bułkę tartą,natkę pietruszki i bazylię.
przestudzoną masę napełniamy pieczarkami układamy w naczyniu żaroodpornym pieczemy 20min w temp.150stopni.Podajemy na gorąco

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
leonkot 22.01.2012 12:39
i jeszcze do tego serek...mmmmmmmmmmmmm

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat