Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

piczarki 2 szt
sól do smaku
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki w panierce

Pieczarki dobrze oczyścić następnie posolić. Jajko roztrzepać w talerzu dodając kucharka. W roztrzepanym jajku moczymy pieczarki , następnie obtaczmy w bułce tartej i smażymy na patelni z obu stron. SMACZNEGO !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maniek2 02.08.2013 19:56
apetyczne pieczareczki
Iwusia 01.08.2013 23:19
fajny przepis
Ewelina47 24.05.2013 12:32
smacznie wyglądają
kamyk 10.11.2012 21:34
ja bardzo lubię
Dorian 03.10.2012 16:00
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak