Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki w occie
Kroki postępowania
Na oleju po pieczarkach smażymy pokrojoną w talarki cebulę.
Usmażoną cebulę kładziemy na pieczarki
pieczarki | 20 szt. |
jajko | 5 szt. |
śmietana | 2 łyżki |
mąka krupczatka | 1-2 szklanki |
sól do smaku | |
cebula | 2 szt |
woda | 1 litr |
olej | 3/4 szklanki |
koncentrat pomidorowy | 0,5 słoiczka |
ocet | 0,5 szklanki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1-2 szt |
ziele angielskie | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: