Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki smażone

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 20 sztuk
mięso mielona 30 dag
cebula 1
jajko 3
Bułka tarta klasyczna Prymat
przyprawy
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki smażone

cebule kroimy w kostke i dodajemy do miesa, jajko również. doprawiamy mięso do smaku i mieszamy. Pieczarki powinny byc duże, wyjmujemy z nich nóżki, a nastęonie do kapeluszy wkładamy farsz z mięsa. Każdy grzybek z osobna panierujemy w jajku i bułce, a następnie smażymy jak kotlety na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hastalavista 31.01.2012 20:19
uwielbiam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak