Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki po francusku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
oliwa 1/3 szkl
czosnek 1 ząbek
nac pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki po francusku

Pieczarki myjemy i kroimy w grubą kostkę. Smażymy na oliwie na złoty kolor. Czosnek kroimy drobno w kostkę. Pieczarki przesypujemy do półmiska, posypujemy czosnkiem i natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Romanowka 26.12.2013 09:46
Proste i na pewno smaczne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak