Składniki:
bazylia | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1 pęczek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 3 łyż. |
migdały | 1 garść |
parmezan starty | 1 garść |
bazylia | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1 pęczek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 3 łyż. |
migdały | 1 garść |
parmezan starty | 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: