Składniki:
kapusta pekińska | 2 kg. |
por | 2 szt. |
marchew | 2 szt. |
jabłko | 2 szt. |
ser pleśniowy | 10 dag. |
cukier | do smaku |
olej | 5 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka | 2 szt. |
kapusta pekińska | 2 kg. |
por | 2 szt. |
marchew | 2 szt. |
jabłko | 2 szt. |
ser pleśniowy | 10 dag. |
cukier | do smaku |
olej | 5 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: