Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka z kolorową papryką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 sztuki
żółta papryka 1/2 sztuki
zielona papryka 1/2 sztuki
pomidor 1 sztuka
ogórek zielony 1 sztuka
oliwa
ocet winny
papryka czerwona 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka z kolorową papryką

Kapustę dokładnie umyć, osuszyć. Liście kapusty porwać na niewielkie kawałki. Pomidora sparzyć, zdjąć skórkę. Pokroić w kostkę. Ogórka umyć, obrać ze skórki, również pokroić w kostkę. Umytą paprykę pozbawić nasionek, pokroić. Wszystkie składniki sałatki wymieszać, skropić octem winnym oraz oliwą, przyprawić do smaku przyprawą do sałatek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 20.01.2014 19:12
fajna, taka szybka sałatka
gosia1988 27.09.2013 21:54
smacznie i zdrowo :)
Malgorzata549 20.09.2013 10:48
pyszności :)
Pietruszka 25.04.2013 21:24
zdrowa, ładnie wygląda i bardzo dobra
rjustysia 25.02.2013 22:13
często jadam taką surówkę :)
Seba 29.09.2012 09:39
fajna do obiadu
Motorek 29.09.2012 09:33
smaczna
Dorian 24.09.2012 08:23
super
Grazyna0211 22.09.2012 20:34
apetyczna
IKrakowianka 21.09.2012 15:06
ekstra
Ada-Gaba 21.09.2012 07:21
super sałatka
RenataZ-et 20.09.2012 17:45
Super
Roksana1 19.09.2012 21:10
mniam:)
romanrafal
romanrafal 19.09.2012 14:01
smaczna
gusia1000 19.09.2012 13:00
Zawsze dobra.
Betka 19.09.2012 12:45
mmm pycha!;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak