Przepis i sposób przygotowania na: Pęczotto z jarmużem
Kroki postępowania
Przepłukany i osuszony jarmuż kroimy w cienkie paseczki.
kasza pęczak | 1 szklanka |
jarmuż | 140 gram (waga po obraniu z łodyg) |
filet z kurczaka | 1 podwójny |
por | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
ser żółty | 80 gram |
olej | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | świeżo mielony |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
natka pietruszki | 2 łyżki siekanej |
bulion | ok 1 litr drobiowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: