Składniki:
mięso gotowane z rosołu | 1-1,5 kg |
Wątróba (z kurczaka) | 300 gram |
podgardle | 700 gram |
cebula | 1 szt |
bułka czerstwa | 2 szt |
jaja | 3 szt |
boczek wędzony | 300 gram |
warzywa | 1 (z rosołu) |
mięso gotowane z rosołu | 1-1,5 kg |
Wątróba (z kurczaka) | 300 gram |
podgardle | 700 gram |
cebula | 1 szt |
bułka czerstwa | 2 szt |
jaja | 3 szt |
boczek wędzony | 300 gram |
warzywa | 1 (z rosołu) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: