Przepis i sposób przygotowania na: paszteciki z pieczarkami
.
farsz .pieczarki pokroić i poddusić na patelni następnie przełożyć na przygotowane placki i posypać serem .zawinąć posmarować jakiem i piec przez 30min w 180'c partiami.
mąka pszenna | 1kg |
drożdże | 10 dkg |
jajko | 1 |
żółtko jajek | 3 |
margaryna | 5 dkg |
mleko | 500 ml |
cukier | 45 g |
pieczarki | 2 kg |
ser żółty | 30 dkg |
cebula biała | 3 szt |
pieprz | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: