Składniki:
mąka pszenna | 15 dag. |
jajko | 2 szt. |
woda | 250 ml. |
sól | 1/4 łyżeczki |
pieczarki | 0.5 kg. |
cebula | 2 szt. |
olej | do smażenia |
jajko | 1 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
jajko | 1 szt. |
pieprz | do smaku |
olej | 2 łyżki |
mąka pszenna | 15 dag. |
jajko | 2 szt. |
woda | 250 ml. |
sól | 1/4 łyżeczki |
pieczarki | 0.5 kg. |
cebula | 2 szt. |
olej | do smażenia |
jajko | 1 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
jajko | 1 szt. |
pieprz | do smaku |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: