Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

1 duża wędzona makrela
1 mała czerwona cebula
1 ogórek kiszony
1 mały ząbek czosnku
1 łyżka natki pietruszki
2 łyżki jogurtu naturalnego
1 łyżeczka musztardy
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Makrelę obieramy ze skóry, bardzo dokładnie oczyszczamy z ości i wrzucamy do miski. Cebulę i ogórek kroimy w drobną kostkę, czosnek rozdrabniamy. Wszystkie składniki przepisu mieszamy ze sobą, pastę wkładamy do lodówki na parę godzin, będzie lepsza. Podajemy z ulubionym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 27.02.2017 09:10
uwielbiam taką pastę
paniusiaewa 26.02.2017 14:04
Kiedyś często robiłam. Trzeba będzie sobie przypomnieć.
ada.la 24.02.2017 16:14
super przepis
Klausia 23.02.2017 17:38
zdjęcie pierwsza klasa
Futka 23.02.2017 13:42
Pyszna pasta :) Uwielbiam
magdow 23.02.2017 13:16
smaczny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak