Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 średnia sztuka
ogórki konserwowe 3 średnie
musztarda 1 łyżeczka
majonez 1 łyżeczka
cebula biała 1 mała

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Makrelę obieramy ze skóry,oczyszczamy z ości,przekładamy do miski i rozgniatamy widelcem,ogórki i cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę, dodajemy musztardę i majonez mieszamy i gotowe. Smakuje z każdym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paniusiaewa 03.09.2016 09:13
Potrawa z lat dziecięcych. Dawno nie robiłam.
Futka 05.06.2016 09:47
Przepyszna pasta :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak