Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
ogórek kiszony 3 sztuki
cebula biała 1 sztuka
majonez tradycyjny 2/3 łyzki
pieporz, sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Makrele obieramy. Dodajemy do niej pokrojoną w kostkę cebule i ogórki. Doprawiamy do smaku i mieszamy z majonezem (w ilości zależnej od konsystencji jaką chcemy otrzymać).

W dosłownie 10 minut mamy gotową i smaczną pastę do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 13.04.2013 15:59
robię taką,smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak