Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonego halibuta z tymiankiem

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

halibut wędzony 300 gram
majonez 2 łyżka
sól do smaku
tymianek 1 (posiekany)
jajko ugotowane na twardo 3 sztuka
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonego halibuta z tymiankiem

Rybę pozbawić ości i rozdrobnić. Dodać starte na dużych oczkach jajka na twardo. Dodać sok z cytryny, majonez, sól i pieprz. Na koniec dodać posiekany tymianek. Pastę wymieszać i schłodzić w lodówce. Podawać na chlebie wiejskim z plasterkami pomidora i rukolą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łucja 09.09.2013 10:33
pyszna i zdrowa :)
Beatris 18.07.2013 13:22
Oj zjadłoby się troszeczkę...
kasiaw 18.07.2013 11:41
bardzo smaczna polecam!
Kolorowa 18.07.2013 10:23
Takie śniadanie by mi się teraz przydało !
Anna133 18.07.2013 10:10
to musi być mega smaczne ;)
IwonaDD 18.07.2013 09:15
wygląda obłędnie !!!
2milutka 18.07.2013 09:08
bardzo ładnie podana
Ania321 18.07.2013 03:20
świetna pasta, wygląda bardzo apetycznie :)
Sroczka 17.07.2013 23:33
Kanapkę z taką pastą z chęcią bym zjadła.
Mniam 17.07.2013 23:06
Rewelacyjna pasta.
gosia561 17.07.2013 22:39
bajeczna kanapeczka
migotka28 17.07.2013 22:36
pyszna pasta a i ten chlebuś wygląda bardzo smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak