Pasta z wędzonego halibuta z tymiankiem

Pasta z wędzonego halibuta z tymiankiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • halibut wędzony

    300 gram
  • majonez

    2 łyżka
  • sól

    do smaku
  • tymianek

    1 (posiekany)
  • jajko ugotowane na twardo

    3 sztuka
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Pasta z wędzonego halibuta z tymiankiem

Rybę pozbawić ości i rozdrobnić. Dodać starte na dużych oczkach jajka na twardo. Dodać sok z cytryny, majonez, sól i pieprz. Na koniec dodać posiekany tymianek. Pastę wymieszać i schłodzić w lodówce. Podawać na chlebie wiejskim z plasterkami pomidora i rukolą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Łucja 09.09.2013 10:33
pyszna i zdrowa :)
Beatris 18.07.2013 13:22
Oj zjadłoby się troszeczkę...
kasiaw 18.07.2013 11:41
bardzo smaczna polecam!
Kolorowa 18.07.2013 10:23
Takie śniadanie by mi się teraz przydało !
Anna133 18.07.2013 10:10
to musi być mega smaczne ;)
IwonaDD 18.07.2013 09:15
wygląda obłędnie !!!
2milutka 18.07.2013 09:08
bardzo ładnie podana
Ania321 18.07.2013 03:20
świetna pasta, wygląda bardzo apetycznie :)
Sroczka 17.07.2013 23:33
Kanapkę z taką pastą z chęcią bym zjadła.
Mniam 17.07.2013 23:06
Rewelacyjna pasta.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat