Pasta z twarogu, jajek i szczypioru

Pasta z twarogu, jajek i szczypioru

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    6 sztuk
  • twaróg

    30 dag.
  • śmietana

    5 dag.
  • posiekany szczypior

    - -
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować, obrać, zmielić, dodać twaróg, wymieszać. Szczypiorek połączyć ze śmietaną, dodać sól, wszystko wymieszać z jajkami i twarogiem. SMACZNEGO !!!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
asiatok 04.01.2016 20:55
Musi być znakomite.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat