Pasta z twarogiem i szprotką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka ugotowana

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • twaróg

    100 g
  • sól do smaku

  • Pieprz czarny mielony Prymat

  • cząber

  • szprotki

    100 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szprotki w oleju i ugotowaną marchewkę ugniatamy drobno widelcem, wsypujemy do pasty pokrojoną w kostkę cebule i pokruszony twaróg, całość dokładnie mieszamy, dodajemy odrobinę cząbru, sól i pieprz. Pastę podajemy z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat