Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka II

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
majonez light 1 łyżeczka
jogurt naturalny 2 łyżeczki
cebula czerwona 2 łyżeczki (posiekana)
natka pietruszki 2 łyżki (posiekane)
sól i pieprz do smaku
szczypiorek 1 łyżka (posiekany)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka II

Tuńczyka odsączyć z sosu. Przełożyć do miseczki. Rozdrobnić widelcem. Dodać majonez, jogurt, natkę pietruszki, szczypior, cebulę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata9 05.05.2015 14:06
Świetna pasta :-)
dollce 05.05.2015 11:53
uwielbiam pasty kanapkowe ;)
paulette17 05.05.2015 11:02
Z twarogiem jeszcze nie robiłam :) ciekawy pomysł :)
Mniam 05.05.2015 10:46
Lubię taką pastę z tuńczyka. Często ucieram z twarogiem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak