Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka i pomidorów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
pomidory 2 szt
cebula 1 szt
majonez 2 łyżki
musztarda 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka i pomidorów

Tuńczyka odcedzamy z zalewy. Pomidory obieramy ze skóry, wycinamy gniazda nasienne.
Do blendera wrzucamy, tuńczyka, pomidory, posiekaną cebulę, majonez, musztardę przyprawiamy do smaku solą i pieprzem . Miksujemy na gładka pastę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak