Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
Lista składników
-
filet z łososia
4x180 g -
olej rzepakowy
-
cebula
1 szt. (posiekana w kostkę) -
czosnek
2 ząbki (plastry) -
cieciorka konserwowa
200 g (lub ugotowana) -
pomidory
3 szt. (pokrojone w kostkę) -
pomidory pelati
200 ml -
Przyprawa do dań z fasoli i warzyw strączkowych Prymat
-
natka pietruszki
-
krem chrzanowy Smak
4 łyżki -
kapary całe Smak
Marynata
-
olej rzepakowy
1/2 szklanki -
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
2 łyżki -
Musztarda delikatesowa Prymat
1 łyżka -
czosnek
2 ząbki (wyciśnięte) -
miód wielokwiatowy
1 łyżka -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia II, odc. 25. Łosoś bałtycki z cieciorką
Kroki postępowania





Komentarze (0)