Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA Z TUŃCZYKA

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
jajko ugotowane na twardo 4 szt
cebula 1 szt
ogórki konserwowe 2 szt
majonez 2 łyżki
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA Z TUŃCZYKA

Jajka gotujemy na twardo.Wystudzone i obrane jajka oraz tuńczyka przekładamy do blendera.Rozdrabniamy na gładką masę.Cebulę kroimy na bardzo drobną kostkę.Ogórki również drobno kroimy .Wszystkie składniki przyprawiamy pieprzem i w razie potrzeby odrobiną soli . Przekładamy do miski i łączymy z majonezem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 23.05.2015 11:15
pyszna pasta
R'n'G Kitchen 06.03.2015 11:45
Świetne ,mniam :P
Wafelek2601 05.03.2015 22:43
Uwielbiam takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak