Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórki konserwowe 2
cebula 1 mała
majonez 1 płaska łyżka
pieprz
sól
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Kroki postępowania

1
Tuńczyka odsączyć, cebulę obrać. Ogórki i cebulę pokroić w drobną kosteczkę.
Krok 1 - Pasta z tuńczyka foto
2
Wszystkie składniki wymieszać, dodać pieprz i sól do smaku.
Krok 2 - Pasta z tuńczyka foto
3
Podawać z pieczywem.
Krok 3 - Pasta z tuńczyka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 04.01.2014 15:28
Świetna pasta
rjustysia 13.11.2012 11:32
tuńczyk w takich pastach sprawdza się świetnie :)
Mariposas 04.11.2012 20:54
tez lubię takie pasty
medi 04.11.2012 19:35
Też robię tylko trochę inaczej,ale uwielbiam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak